16 septembrie 2014

Premii la “Expoziţia naţională de cartofilie” Piatra Neamţ şi “Filex Transsilvanica” Bistriţa

La Piatra Neamţ a avut loc, în perioada 3-6 iulie 2014, Expoziţia naţională de cartofilie”, sub denumirea „Parfum de ilustrate”. La această manifestare, prilejuită de aniversarea a 120 de ani de la editarea primelor carţi poştale ilustrate româneşti, exponatele d-lui Gheorghe Vasiliu, intitulate „Bârladul altădată...” şi „Pentru neam şi pentru ţară” au fost răsplatite cu diploma în rang de medalie de vermeil mare.
La expoziţia filatelică Filex Transsilvanica”, dedicată Centenarului timbrului fiscal bistriţean, desfaşurata la Bistriţa intre 19 şi 24 august 2014, au participat cu exponate filateliştii bârladeni. Astfel, “Pentru neam şi pentru ţară” şi “Cenzura militară din al II-lea razboi mondial” de Gheorghe Vasiliu, respectiv “Personalităţi, locuri şi simboluri la Jocurile Olimpice” de Constantin Daniliuc au obţinut diploma în rang de medalie de vermeil. Organizatorii au oferit şi o frumoasă medalie editată cu prilejul evenimentului.







Medalia expoziţiei Filex Transsilvanica Bistriţa






2 comentarii:

  1. Felicitări autorilor pentru premiile obţinute, dar şi pentru interesantele exponate prezentate pe acest blog. Vă admir pentru munca filatelică pasionată pe care o depuneţi în mod constant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă mulţumim pentru urări şi pentru faptul că ne urmăriţi cu interes activitatea!

      Ștergere