28 decembrie 2014

2014 la final

 Filateliști, numismați, cartofili, colecționari, pasiuni, dorințe, împliniri, diplome, felicitari, voie buna...la ultima întalnire din anul acesta.





























2 comentarii:

  1. Buna ziua
    Ma numesc Jianu Vladimir ,sint un colectionar din Deva si sint pasionat de Aerofilatelie . Eu colectionez plicuri zburate cu avionul din Romania in perioada interbelica .Am un exponat pe aceasta tema si caut piese cu care sa-l completez .As fi interesat sa cumpar astfel de plicuri sa fac schimb si sa fac schimb de documentatii imformatii sau orice tine de aerofilatelia romaneasca interbelica.Eu sint membru al clubului francez de aerofilatelie si sint bucuros sa pun l;a dispozitia oricui este pasionat de aceasta tema scanari dupa cataloagele franceze .Sint deosebit de interesante . M-as bucura tare mult daca si aici in Romania am putea sa organizam o astfel de activitate aerofila in genul celei din Franta . Eu sint incepator in acest domeniu ,colectionez doar de 2 ani si sint bucuros sa cunosc si alti colectionari pe aceasta tema .Pot fi contactat pe adresa de mail deva_unicorn@yahoo.com sau la telefon 0744575494 .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,
      suntem încântați să vă avem printre vizitatorii blogului și, pe viitor, printre colaboratorii Societății Filatelice din Bârlad. La următoarea întâlnire săptămânală am să transmit dorința d-vs membrilor noștri, poate vă surâde norocul. Pentru contact folosiți adresa: filateliebarlad@gmail.com
      Pentru aerofilatelie trebuie să vă adresați d-lui A. Bartoș, care este președintele comisiei respective din cadrul Federației Filatelice (http://www.federatia-filatelica.ro/COMISIILE%20FFR%20-%20date%20complete.pdf).

      Ștergere